Personal

p_vara-005

Charlotte-Kristensson, Leg. Veterinär

Charlotte har studerat till veterinär i Uppsala och tog examen 2014. Under utbildningen har hon arbetat både som sköterska och TF veterinär. Charlotte har brinnande intresse för kirurgi och smådjurens munhälsa inom vilket hon har vidareutbildat sig. På fritiden renovera hon familjegården och gosar med katterna Harry, Maskot och Findus.

p_vara-002

Louise-Svanholm, Leg. Veterinär

Louise har arbetat på Vara Veterinärstation sedan februari 2015 då hon tog veterinärexamen vid Köpenhamns universitet. Hon bor i Trollhättan med sin sambo och spenderar sin lediga tid i stallet hos hästen Foney. Louise specialintressen är bilddiagnostik och smådjursmedicin.

 

p_vara-004

Ingunn Solberg Eriksson, Leg. Veterinär

Ingunn utbildade sig till veterinär i Oslo. Hos oss hittar ni henne främst på mest polikliniken där hon tar hand om alla slags patienter som kommer till oss. Hon har ett stort intresse för reproduktion och föder upp Salukis under prefixet Qirmizi.

portratt-002

Carola Hallin, Leg. Djursjukskötare och Platschef

Carola har arbetat med narkoser och smådjurens tandhälsa sedan examen till Djursjukskötare 2006. Hon har flertalet vidareutbildningar inom akutsjukvård, intensivvård och tandvård. På fritiden spelar hon gärna golf eller åker skidor.

p_vara-001

Johanna Schildt Pecoul, Leg. Djursjukskötare

Johanna har arbetat med djursjukvård sedan 2004. På fritiden umgås Johanna med sin familj och pysslar gärna med hemmet och trädgården.

skara_v2-002

Johanna Rosén Lindström,  Leg Djursjukskötare

Har jobbat som sköterska sedan 1996, och jobbar framför allt på operationsavdelningen.
Bor på Jultorp Ranch med man, fem hundar och ett antal westernhästar.

Por

Malin Garpenrud, Leg. Djursjuskötare

Malin är utbildad leg. Djursjukskötare med examen 2006. Hon reser gärna och umgås med familjens två hundar. Malin arbetar extra hos oss på Vara veterinärstation.

empty_portrait_white

Nike Jonsson Werjefelt, Djurvårdare utökad nivå

Nike är utbildad Djurvårdare och har arbetat på Vara Veterinärstation sedan ägarbytet 2014. Hon arbetar främst som receptionist, men ni träffar henne även på polikliniken. På fritiden jagar hon gärna med hunden Disa.